Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uthängd del 3

Tre månader senare.

Hon kände sig som alla mäns härliga lilla slampa. Hon som log, tindra med ögonen med sperman rinnandes längs mungipan. Hon hade blivit utnämnd till sin roll och hon spelade den bra. Hela hennes liv hade eskalerat efter den där skit bilden. Men hon gjorde business på det idag, hon var redan uthängd. Vem skulle velat anställa henne sen när hon slutat gymnasiet? Meriter: Skolans slampa. Undra om man skulle kunna ha en sådan merit på sitt CV. Möjligtvis om man kanske sökte jobb på någon bordell i Tyskland eller Danmark. Men i övrigt så skulle nog de allra flesta arbetsgivarna rygga tillbaka. Och nu var hon inne i en ny bransch. Och hon tjänade ju bra så hon borde egentligen inte klaga. Hon gjorde det bästa av sin situation. Hon var redan körd, skulle annars antagligen fått leva på socialbidrag och suttit hemma. Antagligen hade hon blivit fet också om hon skulle sitta framför tv:n hela dagarna. Nu hade hon ett arbete, ett arbete hon var älskad för eller som hon i alla fall fick känna sig älskad på.




Prosa (Novell) av Emma_92
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-30 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma_92