Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://browse.deviantart.com/art/Survival-382092077


Survival

 

 

Totalt kraschar

kan inte återställa

tusen små bitar av glädje lyser upp i millisekunder

och slocknar av egna besvikelser

men hopp är en färsk tanke

det doftar gott

påkallar liv

den röda rosen är gedigen resultat

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-01 22:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stay strong!
2013-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Håll fast vid hoppet...
2013-07-01

    ej medlem längre
Utan hopp kan ingen leva!

Tack för en varm dikt.
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One