Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://browse.deviantart.com/art/over-the-rainbow-382068093


Over the rainbow

 

 

... finns vi vackra livsdrömmar

vi målar om den gråa existensen med universums alla färger

och kallar det underverk.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-01 22:42



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vi kanske alla behöver ett underverk då och då...
2013-07-20

  helenita VIP
Såå fin!!
2013-07-05

    Dan Myrbeck
Underbart vacker!
2013-07-05

  Lars Hedlin
Och skapar det till just det man vill....
2013-07-02

  Siggesdotter
Ja, det gör vi nog - allt vi föreställer oss betyder mycket...kanske ett underverk i sig?
2013-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
En skön och go känsla...
2013-07-01

    ej medlem längre
ja, och det händer
kan hända


....här och nu
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One