Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vers får ett eget liv, också.


sommarregn i annat land



kvavt innan regnet, äntligen, faller

sakta svävar måsarna högst, i tacksamhet

allt blir rent, men försent

ljuden dog bakom vattengaller

tystnaden påminner om sin ihålighet









Fri vers av SaraT
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-02 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraT