Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obönhörligt


obönhörligt
flammar lönnen i klart ljus

så så
nu gör det inte ont
nu bedövas dövas domnar

blod sol koppar

vem kan tyngas när
luften är så hög

men hör den som
inte kan andas fast
allt är lätt




Fri vers av SaraT
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-24 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraT