Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Ute under raka blågrå moln,
snett under den grårosa kanten till himlen,
sitter du och röker några cigg

Långa lyktstolpar blåser i takt till vinden,
och regnet puttrar kyligt från Danmark,
där du sitter och tänker

På en trottoarkant under ett hyreshus,
långt från arbete och tvång,
där sitter du och är

Vid ett körsbärsträd, en grind,
under stora syrénbuskar,
där är du dig, och inget annat.




Fri vers (Fri form) av Ord-förande
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-02 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ord-förande