Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaxig

 

 

Det är taskigt av dig att säga

"du får behålla dina känslor för dig själv!"

solklart att jag gör

jag frågar inte än dig om ditt godkännande

eller besvarande

men du hade glömt vad du skrev självmant till mig vännen

jag har trots allt full frihet

att uttrycka mina känslor

när jag vill

vad jag vill

till vem jag vill

stör det dig för mycket?

det struntar jag väl i! 




Fri vers av Rise Little One
Läst 176 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-04 11:47



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Rätt av dig!
2013-07-20

  ResenärGenomLivet VIP
Bra...stå för friheten att vara du...
2013-07-04

  Lars Hedlin
JA bra att du är just du min vän..låt inte någon annan säga åt dig hur du ska vara eller känna..kram
2013-07-04

  Quasimodo
Precis så, vi är våra "egna" och med ansvar för det!
2013-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One