Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustinatt



Som frasande siden.

Vågskvalpet
Leker i strandkanten

Kringlar min hand in i Din
Känner ringen
Blank och lovande.


En skuta vid horisonten
På väg
Till framtiden

Som vi

Kanske en lång färd
Med kubbar och skär

Med stilla vågor

Som blåser upp
Till farliga bränningar.

Nej, i vår värld
Ligger livet blankt.

Vi har inga åror
Att krusa ytan med.

Vi tror

Vi vill


Vi har bara varandra.







Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-05 06:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat
2013-07-05

  Lars Hedlin
Bra mycket bra
2013-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
Hand i hand..."på väg till framtiden"...tillsammans är vi starka...mycket fint...
2013-07-05

  Fem hjärtan VIP
...ungdom, framtiden framför sig..Härlig känsla!
2013-07-05

  erkki
Som att målamed ord. Bilden blir väldigt vacker.
2013-07-05

  Palett
Framtiden ligger öppen, hand i hand, "vi tror, vi vill, vi har bara varandra" ! Så bra, sparar jag !
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP