Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&global=1&q=+junk+food#/art/Dear-Diary-37169357?_sid=1fc6c52f


Skälvande tankar

 

 

 

Trasiga vindar från väst

matchar aldrig östväder

kraft från skriften

försvinner  i tomma intet så fort bläcket har torkad

det spelar inte någon roll

hur man än varsamt o mjukt håller 

den dunstar bort

blivit damm

en konstgjort gräsmatta

blir aldrig levande på riktigt

en svag doft dröjer kvar mellan få bokstäver

men inte längre från meningar

som inte kom från sitt hjärta

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-07 11:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Berörande tankar...
2013-07-07

  Lars Hedlin
Berörs och känner en liten sorg här....
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One