Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Companionship

 

 

Just be here

beside me

you don't have to say a thing

just enjoying our unconditional friendship

when you don't expect anything

my hidden feelings will stay with you

caressing

whispering

showing you a way to my trembling heart.




Fri vers av Rise Little One
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-06 17:01



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Gillar den!
2013-07-20

  ResenärGenomLivet VIP
Varm och nära trygghet...
2013-07-07

  Lars Hedlin
Warm embrace to you ;)
2013-07-07

    Dan Myrbeck
Väldigt innerlig
och fin!
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One