Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan man lÄMna sin dröM

när man nästan är där
ska man ge upp
när det inte blev som man tänkt
eller ska man ändå
försöka
på annat sätt
eller ska man ge upp
och drömma annat
hur gör man?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-05 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP