Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara tror

hjärtat är en reservdel
som bär blodet vårt
runt

i kropparna

inget mer.

så är det korrekt att säga
och jag sätter punkt där

men att vi är själar
som har en kropp
att ryggraden bär våra
utvalda kroppar, att skelettet
bär
skalan för vilken det sker
otroliga saker

det är vad jag ville säga

om jag inte vore


så otroligt feg
och väljer att
blunda stint nu

för det som mina sinnen talar om


Jag vet inget, jag bara tror




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-08 00:10



Bookmark and Share


  walborg
Jesuiten Pater Carls brukade säga att tro är kunskap och kunskap är tro
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP