Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ögon..


Med ögon, salta av tårar
kan du se, som i en spegel
det dunkla mönstret
av framtidens möjligheter.
Den blicken med annat perspektiv
ger förmåga till förändring!




Fri vers av Rubus VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-06 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP