Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hinna med



"Synd att jag glömde bussen"

Sa snusaren,

När han sprang efter tåget.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-08 08:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skoj!
2013-07-15

  anits VIP
Kul skaldat, det kändes nog
inta så bra
2013-07-10

  Fem hjärtan VIP
Haha...Det kändes nog inget vidare...:)
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP