Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://browse.deviantart.com/art/Seeing-me-Loving-you-55656786


That's me

 

 

 

Jag vill inte drunkna i mina känslor

inte heller fängslas i mina målande ord

långt bortom gränsen ska jag vara

iaktta mina egna tankar

utforska mina reaktioner

skapa mer avstånd till mitt inre

kan inte hjälpa varför jag känner som jag känner

men jag är den

som styr mina egna handlingar

på mina egna villkor.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-13 22:40



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Rätt att inte låta nån annan styra.
2013-07-20

  Lars Hedlin
Bra att du är just du vännen...kram
2013-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket styrka i dina ord...
2013-07-14

  Angel of love
Stark och jätte bra!
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One