Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My favorite toy

 

 

Fängslande och len som himlen

skänker mig förtjusande mod över tunga dagen

återkallar fina barnsliga minnen

världen ändrar sitt grymma utseende i det lilla ögonblicket

sträcker ut sin värmande hand

strukit mig mjukt över kinden




Fri vers av Rise Little One
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-10 10:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skaldat!
2013-07-15

    ej medlem längre
rara ord
2013-07-10

  ResenärGenomLivet VIP
Ett ljuvligt ögonblick som gör att man orkar vidare...mycket fint...
2013-07-10

  Rozsi.kovacs

oh så vackert Thu
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One