Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömda dagar

Ensam drömde hon sina dagar
i hopp om att något skulle ske

ensam

födde hon sina lammungar
i tron att hoppet skulle hela

henne med liv

och gestalta något
som var helhet

men drömmarna splittrades
bland gråstensgärsgårdar

och tungt regn

där bodde huggormar

som också de var varelser
givna livet

i hennes ögon fanns
knapphet
och obegripliga tårar

i sin famn bar hon
en vingklippt kråka

utan att förstå




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-10 00:15



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
avhugget, fragmentariskt, med de drömska djurbilderna: så blir en text intressant!
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP