Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mindre text om missbruk och beroende.


Livet I, missbruk

Möt livet

Lev livet

älska livet

uppskatta livet

torska på livet

knarka livet

Bli beroende av livet

sug livets kuk

skrapa livets plånbok

mörda livet

tappa livet

bli bortglömd av livet

låt livet förtvina

livet

livet

livet




Fri vers (Fri form) av Herr.kattFisk
Läst 674 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-10 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr.kattFisk