Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite reviderad


Då nattens klockor har stannat

Ny morgon, nya val

mot världen

förs bruden uppför ljusets altare

under klarhet, med nya ögon

inför det lyckliga

ställs frågor att besvara

i alla de, nu som då

flyter allt långsamt

genom nuet och det förflutna

ropar livet

då nattens klockor har stannat

kommer en skön vindpust

i små doser

älskad från första stund

på vägen genom tystnaden

förväntas det första miraklet

under det att ögon klara

återvänder från nattens sömn-


din och min.




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-07 16:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert!
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP