Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade sommar

 

 

 

 

Du skänker mig värme och glädje

utan att jag behöver fråga dig om

kramar alltid om mig

oavsett om jag är ledsen eller glad

smeker mig lekfullt på kinden

på hela min kropp

visar mig hela ditt äkta väsen

låter mig smaka på dig från gryning till skymning

njutbart viskar du hela tiden till mig

att jag är värd din bästa kärlek

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 103 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-12 11:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara sommar.......
2013-07-15

  Siggesdotter
En underbar berörande bekräftelse!
2013-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Så fin känsla i dina ord...
2013-07-14

    ej medlem längre
Sött
2013-07-12

  Rozsi.kovacs

Helt ljuvlig Thu
2013-07-12

  Angel of love
Underbart vacker!
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One