Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I know it so well

 

 

 

I shall suffer to death

it's your secret intention

your highest desire

which I never accept

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-12 11:27



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Rätt.
Ska aldrig accepteras.
2013-07-20

  Lars Hedlin
Feelings down to the bones....
2013-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra skrivet...tycker mycket om...
2013-07-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
No turn around
and take another
way! OK!
2013-07-13

  Rozsi.kovacs

mycket bra thu gillar denna
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One