Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av stillestånd


Ingen trängsel av ord

då jag ser ett råmande

av solnedgång

där finns en doft

av stillestånd

en måne högljutt tyst


_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-12 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén