Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterresan

Jag sitter på planet och hör flygvärdinnan:

- Välkomna ombord på Litterairs flight 1210 till
Poesins Förtrollade Land. Om en nödsituation
skulle uppstå, är det tillåtet att nödrimma.
Tack för att ni reser med oss!

Jag sitter försjunken i Inkun Abels senaste bok
"En bibliotekaries tandproblem", när
flygvärdinnan Miss Print serverar rotmos med
rimmad bog.

Planet stiger och når sjunde himlen.

Och där ... bortom sjunde himlen ... skymtar
jag Poesins Förtrollade Land!




Prosa (Kortnovell) av Dan Myrbeck
Läst 414 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-07-31 15:44



Bookmark and Share


  Connie
Tack för tipset, dit ska jag bege mig direkt. Har du longitud och latitud så jag kan hitta dit?

2014-08-14

  Siggesdotter
Härligtsnyggt där - men väldigt oromantiskt med Rotmos och rimmad bog :-( kunde man inte fått nåt annat??
2013-08-06

  © anakreon VIP
Och ni gick naturligtvis ombord via Heavens Gate?!
Calle
2013-08-02

    ej medlem längre
Att läsa sig bort är nog allra bäst, att vandra som på moln gör man vid en skrivmaskin...
2013-08-01

  Carina Bendix
Vad fint skrivet..dit reser jag ofta..faktiskt varje gång jag loggar in på poeter.se..;)
2013-07-31

  Tess74
Snyggt och coolt på samma gång. En resa jag gärna åker med på
2013-07-31

  Maj-Lis VIP
Vill följa
2013-07-31

  Lars Hedlin
UNDERBART!
2013-07-31

  Marianne Räf
Ja, Poesin är ett förtrollat land,
t.o.m. bortom Sjunde Himlen!
Dit skulle man åka! Härligt!
2013-07-31

    ej medlem längre
Så härligt det låter...både resan och målet.
2013-07-31

    ej medlem längre
snyggt..
2013-07-31

  Nina.H
Den flighten skulle jag gärna vilja
vara med på... :)
2013-07-31

  Rozsi.kovacs

vilken härlig flight och hela resans poesi till himmelen
2013-07-31

    ej medlem längre
den som ändå kunde
flyga med :)
2013-07-31

  Rise Little One
Vilken trevlig resa som jag ganska ofta drömmer om.
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck