Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel

 

 

 

Jag blundar

låter mina tankar bli en liten del av din aura

hör ljuva toner från ditt hjärta

ditt härliga skratt smeker mitt inre

lämnar spår av lycka efter sig

du sträcker ut din hjälpande hand

skänker mig din helande kraft

som glittrande stjärnor lyser du så fint i mörkret

värmer min frusna själ

med dina underbara solstrålar

du,

mitt sagolika underverk.




Fri vers av Rise Little One
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-15 10:44



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vackert!
2013-07-20

  ResenärGenomLivet VIP
Så ljuvligt vackert och tacksamt...
2013-07-18

  Angela Bohlin VIP
Så fin!
2013-07-17

    Ken Cassel
Bra Thu :)

Puss på dig!
2013-07-15

    Dan Myrbeck
Vacker!
2013-07-15

  Lars Hedlin
Värmande vackert i själen ;)
2013-07-15

  Rozsi.kovacs

ljuvlig dikt kära thu
2013-07-15

  Quasimodo
En underbar fin gåva att få och att ha!
2013-07-15

    ADI Nehlin
underbart vackert skaldat
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One