Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som då känslorna är raka


Det rör sig inte

som då vinden lagt sig

det är mörkt

som då dagen sinat ut

där finns vila

i tankar som kommer

då känslorna känns raka
_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-15 12:58



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Krokiga och krångliga
tankar och känslor finns ju,
med ibland blir det rena
autostradan för såväl det
ena som det andra, tack och lov!
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén