Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://deviantart.com/survive_by_xoronar-d6bhk4t


I rosens doft

 

 

Doftande rosor

är det jag minns  från Mors gård

den följer mig

dröjer sig kvar i minnet

Mor lärde mig något om kärlek

om viljan att fånga det vackraste i livet

och bortse från rosor taggar

naiv och barnslig vet jag

men det är alltid så jag älskar dig. 




Fri vers av Rise Little One
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-16 10:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...verkligen något att minnas...
2013-07-18

    Dan Myrbeck
Varm och fin!
2013-07-16

    ej medlem längre
Äkta kärlek
2013-07-16

  Lars Hedlin
Underbart vacker poem om minnen från barndomen ;)
2013-07-16

    ej medlem längre
ljuvlig!
2013-07-16

  Rozsi.kovacs

Så ljuvligt du fångar Rosens doft Thu
2013-07-16

  Angel of love
Underbart vacker.
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One