Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen

 

 

 

Havet och månen

har ett underbart förhållande

när de gav varandra den förtrollade kyssen

då vibrerar universum

spridit ut värmande kärlek

till allt som finns på jorden.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-19 09:15



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vilken härlig kyss.
2013-07-21

  Siggesdotter
Så vackert och poetiskt Thu!!
2013-07-19

  Lars Hedlin
Underbart!
2013-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Det är en kärlek som världen behöver...underbart vackert...
2013-07-19

  Rozsi.kovacs

oh vilken underbar känsla
2013-07-19

  Sofhia Wirström
berörande rader
om vacker natur
om naturens frid
lugn
ro
stillhet
och magi
2013-07-19

    ej medlem längre
ohhh..kyss!
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One