Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den återstående förbindelsen

Den enda återstående
förbindelsen till mig
är jag

om gick jag på vattnet
var det för att
dölja min bräcklighet

om Du såg mig blöda
såg Du för mycket

den som ser mig blöda
skall själv drabbas
av allvar
se sten och åter sten
breda ut sig
vita kalken, svarta onyxen

se blodsten falla, tårar
som förstenade hjärtan

i gruset där röda suckulenter
bildar ett täcke
till åminnelse av
en brusten förbindelse




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-18 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP