Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några tankar


Klaga inte över livet

det finns inget alternativ

_______

Jag älskar att vara vän

med tystnaden

den är så sympatisk

________

Får du sitta i livets limousin

är det bara tillfälligt

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-17 09:48



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Sympatiska tankar som jag delar.
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén