Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://browse.deviantart.com/photography/nature/?order=9&q=heaven#/art/Dance-for-two-169044810?_sid=472d6b1d


Just a feeling

 

 

 

To have you next to me ...
 
enough close to feel your warm breath
 
to hear your gentle heartbeat
 
your lovely voice when you say my name
 
you've captured me by your bright loving eyes
 
made me lose my mind
 
I wonder if ...
 
no, I prefer staying in dreams
 
and feeling like I'm in heaven.



Fri vers av Rise Little One
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-17 10:47



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Ibland vill man stanna i drömmen...
2013-07-20

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna känslor...
2013-07-18

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert..
2013-07-18

  Angel of love
Kärleksfullt vackert.
2013-07-17

  Rozsi.kovacs

Gud så vackert Thu
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One