Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Magnus och Marie


Ett njutbart ögonblick

 

 

 

Fint väder

underbar fikastund och trevligt sällskap

för varma kärleksfulla människor

och även för söta taggiga lilla igelkott.




Fri vers av Rise Little One
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-18 14:23



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så söt!
2013-07-20

  Rozsi.kovacs

mysigt din stund
2013-07-19

  Sofhia Wirström
värme
glädje
vänskap
2013-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Mysigt...
2013-07-18

  Lars Hedlin
Värme i själen!
2013-07-18

    ej medlem längre
fint!
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One