Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Magnus och Marie


Curious Hedgehog

 

 

I nne i staden

G lor på civilisation

E ller den stolta mänskligheten

L ever de som de lär

K nyter de starka band till naturen

O ch universums lagar

T veksamt är det

T vivlande ser man från blicken

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-17 15:54



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så bra!!
2013-07-20

  Järnkatten
Mycket tänkvärd och fin text..
2013-07-18

  Rozsi.kovacs

Mycket bra reflektioner
2013-07-18

  Lars Hedlin
Applåd för en mycket bra text!
2013-07-18

  Angel of love
Åh vad fint.
2013-07-17

    Dan Myrbeck
Bästa

Rara,

Alldeles förträffligt
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One