Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My precious treasure

 

 

 

My prettiest, nicest, most wonderful treasure

still my hunger

calm my anxious mind

make me whole despite weather.




Fri vers av Rise Little One
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-18 10:49



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Treasures do just that. :)
2013-07-20

  Lars Hedlin
Euoforiskt och själsligt!
2013-07-18

    ej medlem längre
Deep joy
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One