Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna umgås



Någon sa

att stjärnorna umgås

med träden

jag känner närvaro

då jag lyssnar

på deras tysta hjärtslag

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-18 12:08



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Varmt och vackert
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén