Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar är annorlunda än andra

 

 

Tre hårddiskkraschar på denna dag

fyra ghostningar kör i full fart

temperaturen stiger

både innan- och utanför

i min underbara miljö

är djupt förälskad i min usb dockningsstation för hårddisk med kortläsare

en perfekt älskare i mitt kära yrke

fått även en ny blomma som vippar med sina gröna vingar

visar mig sin tillit från dess lilla hjärta.




Fri vers av Rise Little One
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-18 15:56



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vissa dagar skulle man stannat i sängen
och dragit täcket över huvudet. :)
2013-07-20

  Sofhia Wirström
rader om livet
hur det kan va
en dag i våra liv
bra fångat
fint skrivet
2013-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Så kan det va...det är bara att ta det som det kommer...
2013-07-18

    ej medlem längre
Onekligen!
2013-07-18

  Lars Hedlin
Carpe diem!
2013-07-18

  Järnkatten
Hihi, fullt upp för Tussan..
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One