Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkare än dig

 

 

Du

är en enkel våg i havet

Jag

är en stadig strand

som du vänder dig mot

när det stormar hårt på Atlanten




Fri vers av Rise Little One
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-19 12:22



Bookmark and Share


    Bellissima
Tjusigt!
2013-07-24

  Mona Nordkvist VIP
Verkligen bra!
Stark.
2013-07-21

  Lars Hedlin
Varmt och strongt!
2013-07-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott tro
på sin egen
styrka bättre
kan väl ingen
alls yrka!
2013-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Stabil och trygg...så fint...
2013-07-19

  Angel of love
Underbart fin! Bokmärker.
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One