Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fegis

 

 

Så trångsynt

över kärlekens mening är du ...

 

... som en fri känsla

sprider den ut sitt äkta budskap

med ofantlig betydelse från sitt ursprung

en odödlig själ

som leder oss till lycka och rikedom

i

våra sinnen ...

 

... så trångsynt

är

du.




Fri vers av Rise Little One
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-19 13:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet.........
2013-07-20

  Siggesdotter
Bra text och en knäpp på näsan till alla trångsynta :-)
2013-07-19

    Dan Myrbeck
Bra!
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One