Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odödligt

 

 

 

Jag försöker

ta död på min kärlek

häller över tändvätska och startat eld

snabbt brinner den

glöder häftigt

blivit hetare och hetare

av upphetsning slänger du in dina spydiga ord

elden glatt tar emot

skrikit "mer, mer" med vilda blickar

snart slut på syret

jag kvävs bokstavligen

men kärleken lever

med sina vackra ledsna ögon ber den mig i nöd

"please don't let me die!"

jag dränker mina känslor i tårar

låter den leva

men inte längre

för din skull




Fri vers av Rise Little One
Läst 136 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-20 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
!
2013-07-21

  Mona Nordkvist VIP
Kärleken i sig kan aldrig dö.
Bara byta föremål och form.
2013-07-21

  Rozsi.kovacs

Andas en känsla av vemod men vacker i sin form
2013-07-20

  Lars Hedlin
Life goes on..........
2013-07-20

  Quasimodo
Intensiv och stark för kärleken som kan göra lika ont som den gör gott!
2013-07-20

  träsnidaren
Vackert fångat; jag gillar texten väldigt mycket.
2013-07-20

  ResenärGenomLivet VIP
Jobbigt när man inte kan kontrollera känslorna...berörande text...
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One