Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fragment ur min uppväxt


Mitt underverk

Unga föräldrar
Mycket kärlek

Tidig separation
Stort ansvar

Medveten flytt
Fysisk frånvaro

Tiden flyr
Ungdomsåren en svunnen tid

Hoppas på en chans igen
Ett nytt underverk

Mycket kärlek
Fysisk närvaro

© Christer Johansson 2013-07-20




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-20 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP