Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du?

 

 

Vill dela med mig

en del av mitt inre

det som gillar äventyr

orädd för det okända

så fint väder vi har

jag tar inte med mig kritiskt tänkande

släpper in mig vadhelst jag ser och känner

frigör mig fullständigt

för sensuell

emotionell upplevelse

stannar kvar tätt intill dig

överlämnar mig åt rena tilldragelser

du skapar ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 170 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-20 19:32



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
Varmt
ömt
fint
berörande
2013-07-21

  Quasimodo
En vacker och fin inbjudan, till det längst inne!
2013-07-21

  Lars Hedlin
Ömt varmt och mycket varmt ;)
2013-07-21

  Rozsi.kovacs

skir o vacker
2013-07-21

  Angel of love
Vacker.
2013-07-21

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och längtansfullt...
2013-07-20

    ej medlem längre
Fin, tilltalande text!
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One