Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick insperationen efter att ha sett ett avsnitt av simpsons, de gula små parvlarrna take it away liza


Sax i natt

Hon spelar för månen på taket
Som växer sig större med ett leende
Hons spelar på det högsta taket ovan stan
Där alla stjärnors ljus sammanstrålar

Hon spelar på det enda sätt hon kan
Hon vet inte vad det är hon spelar
Och hon spelar i mörkret om natten
För att inte störa, för hur ska de förstå
Och allt det de aldrig förstår
Kommer alltid att störa dem

Men vinden dansar med hennes hår
Kylan smeker hennes nakna hud
För att få henne att känna sig levande
Katten på skorstenen lyssnar
Och hundarna jammar med
Med sin egen ylande blus

Hon minns ännu natten
Det var en natt med kärlek
Helt plötsligt var hon inte ensam
En själ lika ensam som hon
En själ som älskade bort nätterna
Precis så som hon älskade bort nätterna
En klarinett som aldrig sluta kvittra
Och hon svarade med sin hesa sax

Hela natten spelade de tillsammans
Hela natten pratade de
Hon med sin hest förföriska sax
Den andra själen med sin klarinett
Så gudomligt




Fri vers av PPQ
Läst 392 gånger
Publicerad 2004-08-16 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ