Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A feeling

 

 

What I need

is a real feeling

a feeling that someone likes me

someone enjoys my company

a feeling of goodness

for both you and me




Fri vers av Rise Little One
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-21 12:46



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Den känslan behöver vi alla...
2013-07-21

  Sofhia Wirström
En underbar känsla
det är

2013-07-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är så skönt att få känna så...
2013-07-21

  Lars Hedlin
Wonderful! ;)
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One