Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet

 

 

"Jag älskar dig..."

var de tre sista orden jag hade kvar i mitt suddiga minne om dig

varma kramar bleknade i takt med tiden

mitt inre frågade efter ditt

vart tagit vägen våra vackra drömmar?

du valde att glömma

jag valde att aldrig vara en plåga

stjärnorna där uppe suckade uppgivet

till morgonljuset anlände

och blev vittne

för den dumma händelsen

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-21 21:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint!
2013-07-29

  Rozsi.kovacs

berörande
2013-07-22

  Sofhia Wirström
berörande rader
vemodigt
minnen bleknar
blir till fina minnen
vi kan se tillbaka på
le åt en vacker dag
om än jobbigt nu
blir sinnet med tid
lättare

2013-07-22

  Angel of love
Berörande vackert.
2013-07-22

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodiga minnen som även om de bleknar känns...:-(
2013-07-21

  Mona Nordkvist VIP
Minnen bleknar och till slut vet man inte riktigt
vad som är minne och vad det är man tror sig minnas...
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One