Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

är det nu som vi dör ut?
är det nu som jag inte längre finns i ditt liv?

jag ville egentligen aldrig ha dig.
jag ville bara ha bekräftelsen,
din bekräftelse.

det vill jag fortfarande.





Fri vers (Fri form) av v0dkav0mit
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-21 23:40



Bookmark and Share


    ???
helvete
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

v0dkav0mit
v0dkav0mit