Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frog in love

 

 

Sitting here

and waiting for you

it's raining ...

... it's pouring a lot

but I'm still here

and waiting for you




Fri vers av Rise Little One
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-23 10:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den som väntar på något gott...............
2013-07-29

  ResenärGenomLivet VIP
En söt, längtansfull liten vers...kan bara säga åååå...
2013-07-24

  Rozsi.kovacs

Jätte vackert Thu om grodornas kärlek lol
2013-07-24

  Sofhia Wirström
vackra
klingande rader
fina rader
om längtan
kärlek
närhet
2013-07-24

  Daniela I
Beautiful Thu :)

And some day
he coming to you
and you dont
waiting more...

Kram :)
2013-07-23

  Peter Stjerngrim VIP
Inte utan att min lilla önskedrömvisa kommer till mig
och klingar klart inom mig ...
Vet inte om den är bekant för dig men det är den för mig ...

- Jag heter Carl Oscar, I kärret jag bor ...
- Jag har inga strumpor, Jag har inga skor ...

- Jag hoppar en tre fyra meter i sträck
- För jag är en groda så chäck ... Quäck, Quäck ...

Lärt mig den av mina barn när de var små ...
... sen har livet kommit att skänka mig det
analoga perspektivet på visans inneboende
mening och verkliga innebörd ...


2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One