Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från HATA SÖNDER KÄRLEKEN? av KYREUS of Sweden


Du är inte värd det

 

 

Alla gör vi våra misstag

jag är inget undantag

jag är absolut inte Jesus

men du är inte värd

mitt kärlekens hav.




Fri vers av Rise Little One
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-22 22:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och intensivt!
2013-07-29

  Sofhia Wirström
ingen är fullkomlig
men vi ska ej ödsla energi
på de människor i vår
närhet
som ej är värda vår energi
2013-07-23

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...som människa är man inte fullkomlig...
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One