Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträcker ut min hand

 

 

Hjälper dig upp

utan tvekan

älskar känslan av gemenskap

livet känns så vackert

så länge vi har varann.




Fri vers av Rise Little One
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-23 09:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart! ;) man blir glad av denna text!
2013-07-29

  Rozsi.kovacs

beutyful poem Thu
2013-07-23

  Sofhia Wirström
underbart vackra rader
ömma rader

2013-07-23

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin tanke...
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One