Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelfäkteri

tunna tomma ryggradslösa, som kackerlackor
ihärdiga kopior av kopior av kanaljer
fällande utan självinsikt är deras bataljer
med fläskfyllda magar i dessa konjunktursvackor

kanske blott ett meningslöst galopperande
en tävlan med slut är min förhoppning och tro,
för dessa styrande skals själsfrånvaro
kommer alltid förbli ett för mig opponerande

ord som hullingar, som sliter tag
din kropp de vill ha till räkning,
du kommer inte undan utan slag

det tar inte slut förrän kräkning,
deras ord inger bara obehag
ett system byggt på spegelfäktning




Bunden vers (Sonett) av LJO
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-26 02:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Politik är spegelfäkteri.
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

LJO