Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmördare


Fladdrande halsduk, sen höstnatt

omsluter en ljugande tunga, värmer

motvilligt. Skinnhandskar täcker

blodfläckade nävar, beskyddar

mänsklighetens största brott.


Ljuset från en ensam lyktstolpe mitt

ute på, det prärieliknande torget, kall

av nattens kyla.


För evigt bestulen,




Fri vers (Fri form) av LJO
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-18 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LJO