Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munspel i väggen


Jag hör hur årstiden

spelar på sitt munspel

i min vägg

musikaliteten är stor

då mörkret har lagt sig

den spelar sina egna stycken

i släpande takt

krämporna vaknar

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-24 08:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
jag hör
munspelsvemod

ser munspelaren
gesterna
innebördsgesten
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén